Not sure if I'm doing something wrong.

User avatar
Stewbacca
Posts: 68
Joined: Wed Jul 12, 2017 9:03 am

Not sure if I'm doing something wrong.

Postby Stewbacca » Wed Jun 20, 2018 1:46 pm

I keep trying to PM someone. When I hit submit, the PM goes to my inbox, but does not ever get listed as a sent PM.

Eric USNA
Posts: 694
Joined: Fri May 20, 2016 1:04 am

Re: Not sure if I'm doing something wrong.

Postby Eric USNA » Thu Jun 21, 2018 9:36 am

The person may not be opening it, perhaps. I'm not sure I can picture what you're describing.

I will say that you need at least three posts before you can PM, so maybe that was the issue? Try PMing me and let's see what happens.

User avatar
Stewbacca
Posts: 68
Joined: Wed Jul 12, 2017 9:03 am

Re: Not sure if I'm doing something wrong.

Postby Stewbacca » Thu Jun 21, 2018 9:48 am

I wrote a test PM to you. It says it is in my Outbox. But does not list as sent.

Eric USNA
Posts: 694
Joined: Fri May 20, 2016 1:04 am

Re: Not sure if I'm doing something wrong.

Postby Eric USNA » Fri Jun 22, 2018 10:14 am

Got it. Now that I have read it and replied, you should see it as sent.

User avatar
Stewbacca
Posts: 68
Joined: Wed Jul 12, 2017 9:03 am

Re: Not sure if I'm doing something wrong.

Postby Stewbacca » Fri Jun 22, 2018 10:24 am

Yup. I see it now. I think I understand what my problem was. Thank you for your time. I appreciate the assist!


Return to “Forum Assistance”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests